Ce este videochatul?

 

Modelul videochat interactioneaza online prin intermediul unui calculator si a unei camere video cu diversi clienti din SUA si Europa de Vest.

Modelul intretine online clientii si este platita pentru fiecare minut de interactiune virtuala. Nu conteaza daca esti fata, baiat sau cuplu, cu Standard Acasa ai aceleasi sanse excelente de castig! Cu Standard Acasa, inca de la prima logare pe site esti listata pe primele pagini si esti recomandata membrilor, pentru ca vrem sa iti fie usor sa faci bani din prima zi! Doar la noi ai parte de aceasta promovare exclusiva!

Cati bani se fac in videochat?

In videochat poti face foarte multi bani, fiindca poti intretine in acelasi timp mai multi clienti, ajungand sa castigi si 450 LEI PE ZI sau chiar mai mult!
Asta inseamna ca intr-o luna poti castiga si 24.000 LEI facand videochat!

Ti se pare de necrezut? Iata cateva exemple de incasari ale modelelor Standard. Acestia sunt bani care revin IN TOTALITATE modelului:

Exemplu 1 castiguri pe saptamana Exemplu 2 castiguri pe saptamana Exemplu 3 castiguri pe saptamana Exemplu 4 castiguri pe saptamana Exemplu 5 castiguri pe saptamana Exemplu 6 castiguri pe saptamana Exemplu 7 castiguri pe saptamana Exemplu 8 castiguri pe saptamana

Cu sprijinul Standard Acasa, vei face fara discutie, foarte multi bani! Suntem alaturi de modelele noastre la fiecare pas, iar sfaturile pretioase de training oferite chiar de trainerii Standard Studio te vor ajuta sa ajungi repede un model de succes! Intra si tu acum in familia noastra si iti garantam ca nu vei regreta!

Cerinte pentru a face videochat

Pentru a putea face videochat trebuie sa indeplinesti urmatoarele:

  1. 1Sa ai varsta intre 18 si 65 de ani
  2. 2Sa ai buletin sau pasaport valabil (necesar ca sa-ti dovedesti varsta)
  3. 3Sa ai un calculator bun pentru a intra online
  4. 4Limba engleza este un mare avantaj (dar nu obligatorie)

Asta este tot! Daca indeplinesti criteriile de mai sus, vei putea lucra in domeniul videochatului cu Standard Acasa!
Nu conteaza daca esti fata, baiat sau cuplu, cu sprijinul Standard Acasa ai aceleasi sanse excelente de castig.

Este videochatul confidential?

Confidentialitatea este o regula a activitatii de videochat. Identitatile modelelor sunt strict confidentiale si inaccesibile publicului de orice fel. Nicaieri nu va aparea numele tau real cand faci videochat.

Sesiunile private (in care modelul este singur cu clientul), sunt confidentiale iar imaginile nu sunt vazute decat de cel care plateste. De asemenea conversatiile dintre modele si membri sunt personale.

Pentru vizitatorii din Romania, modelele pot fi complet ascunse, nici macar nu vor aparea cu nickname sau poza... practic poti fi invizibila pentru alti romani atunci cand faci videochat, daca asa doresti. Poti fi linistita ca niciun prieten sau cunostinta din Romania nu va da peste tine accidental!

De ce sa faci videochat prin Standard Acasa?

Standard Acasa este pentru toti cei care vor sa faca multi bani din videochat de acasa. Pentru ca daca vrei incasari consistente, e nevoie de un pic mai mult decat sa dai drumul la webcam si sa astepti sa-ti curga banii in cont.

Cu Standard Acasa vei primi tot ce-ti trebuie pentru a face videochat de acasa!

Iti vom deschide cont pe cea mai mare retea de videochat din lume, te vom ajuta cu orice probleme tehnice si te vom sfatui ce si cum sa faci pentru a castiga bine din aceasta activitate. Trainerii Standard Studio au lucrat cu mii de modele de-a lungul celor 10 ani de existenta a companiei si te vor ajuta si pe tine sa reusesti!

Pretul pachetului Standard Acasa este de doar 149 RON.
Lucrand cu noi vei avea cele mai mari sanse sa castigi bani rapid in domeniul videochatului!