Mi a videochat?

 

A videochat modell online, számítógépen és videokamerával, lép kapcsolatba az Egyesült Államok és Nyugat-Európa különböző ügyfeleivel.

A modell online támogatja az ügyfeleket, és a virtuális interakció minden percét megfizetik. Nem számít, akár lány vagy, fiú vagy páros, a Standard Otthon-al egyforma, kiváló esélyei vannak a jövedelemszerzésre! A Standard Otthon használatával a web helyen való első bejelentkezésétől kezdve ön fel van tüntetve az első oldalakon, és a létező tagoknak ajánljuk, mert azt akarjuk, hogy az első naptól kezdve könnyű legyen pénzt keresni! Csak nálunk részesül ebben a kizárólagos népszerűsítésben!

Mennyi pénzt kereshet a videochat-el?

A videochat- el sok pénzt kereshet, mivel több ügyfelet képes fenntartani egyidejűleg, elérve, hogy napi 33.000 forintot keressen, vagy még ennél is többet!
Ez azt jelenti, hogy egy hónap alatt 1.760.000 forintot kereshet a videochat-el!

Néhány példa a Standard modellek bevételeiről:

Exemplu 1 castiguri pe saptamana Exemplu 2 castiguri pe saptamana Exemplu 3 castiguri pe saptamana

A Standard Otthon támogatásával kétségkívül sok pénzt fog keresni! Minden lépésnél modelljeink mellett vagyunk, és a Standard Studio oktatói által nyújtott értékes képzési tippek segítenek abban, hogy gyorsan sikeres modellé váljon! Csatlakozzon családunkhoz most, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni!

Követelmények a videochat-hez

A videochat-hez a következő követelményeknek kell megfelelnie:

  1. 118 és 65 év közötti életkor
  2. 2érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel kell rendelkeznie (a korának igazolásához szükséges)
  3. 3Van egy jó számítógépe az online csatlakozáshoz
  4. 4Az angol nyelvtudás nagy előny (de nem kötelező)

Ez minden! Ha teljesíti a fenti követelményeket, akkor a videochat-ezés területén dolgozhat, a Standard Otthon szolgáltatással!
Nem számít, ha lány, fiú vagy párban dolgozók, a Standard Otthon szolgáltatással kiváló esélye van jövedelemszerzésre!

A videochat-ezés bizalmas jellegű?

A bizalmas jelleg a videochat-ezés tevékenység szabálya. A modellek identitása szigorúan bizalmas és bármilyen módon hozzáférhetetlen a nyilvánosság számára. A valódi neve nem jelenik meg sehol, a videochat-ezés során.

A magánbeszélgetések (amikor a modell egyedül van az ügyféllel) bizalmasak, és a képeket csak a fizető látja. A modellek és a tagok közötti beszélgetések szintén személyes jellegűek.

A Magyarországról bejelentkező látogatók számára a modellek teljesen elrejthetők, nem is jelennek meg becenévvel vagy képpel... gyakorlatilag láthatatlanok lehetnek egyéb magyarországi személyek számára, a videochat-ezés során, ha úgy szeretné. Biztos lehet abban, hogy egy magyarországi barát vagy ismerős nem találkozik véletlenül önnel!

Miért a Standard Otthon révén folytatni videochat-ezést?

A Standard Otthon csomag azok számára készült, akik otthoni videochat-ezést akarnak folytatni, és sok pénzt keresni. Ha állandó jövedelemre vágyik ezen a területen, többet kell tennie, mint bekapcsolni a web kamerát, és várni, hogy a pénz befolyjon a bankszámlájára.

A Standard Otthon csomaggal mindent megkap, amire szüksége van a videochat-ezés folytatására otthonról!

Megnyitjuk számláját a világ legnagyobb videochat-ezés hálózatán, segítünk minden technikai problémában, és tanácsot adunk önnek arra, hogy mit és hogyan kell tenni, hogy jól profitáljon ebből a tevékenységből. A Standard Stúdió oktatói modellek ezreivel dolgoztak a társaság 10 éves létezése során és segítenek sikeressé válni!

A Standard Acasa csomag ára mindössze 10.982 Forint
Ha velünk dolgozik, a legjobb esélyeket biztosítjuk, hogy gyorsan pénzt keressen a videochat-ezés területén!